Tel, WhatsApp +37258973482‬
info@lounaeestlane.ee

Lapsed mänguväljakul. Foto: erakogu

Huhhhh, täna hommikul pidime jälle rabanduse saama (hakkab kole palju saama neid rabandusi :D). Nimelt magasime täna öösel LÕPUKS OMETI hästi ning sügavalt, sest tundsime end oma hotellitoakeses turvaliselt. Inno magas, Juuli magas, Roosi magas, Ella magas ja isegi mina, tuntud paniköör kuubis, magasin. 

Aga siis… kõlas uksele nõudlik KOPUTUS. Ma ei teagi, mis kell oli, aga väljas valitses veel pilkane pimedus. Inno kargas püsti. Vaatasime üksteisele otsa. KAS JÄLLE??? Lapsed õnneks ei ärganud.

Inno hingas sügavalt sisse ja välja ning läks ukse juurde, mina tema selja taga. Paotas seda ettevaatlikult. Ukse taga seisis taas MINGI MEES.

„Good morning, this is your wake-up call!” teatas ta rõõmsalt.

„What wake up call?” küsis Inno segadusse sattunult. „I didn’t order a wake-up call.”

„Someone ordered a wake-up call,” ütles mees häirimatult. Ning lahkus viisakalt naeratades.

Siis tuli meile meelde, et ahjaa – Ella oli ju eile hotelli lauatelefoniga mänginud ning ehkki me võtsime selle lõpuks seinast välja, õnnestus me terasel tarkpeal ilmselt see hommikuäratuse numbrikombinatsioon sisse toksida. Ning meile varahommikune äratus tellida 😀 Einoh, need naljad ei lõppe siin vist iialgi 😀

Siis tuli mul rööviga seoses meelde veel see, et vannitoas käisid röövlid ka. Hambapastatuubid olid pikali lükatud, mina jätsin nad püsti. Inno arvas, et küllap otsisid varganäod sealt minu ehteid. Aga said tünni, sest ma ei kannagi ehteid. Sest mulle ei meeldi, kui mul miski küljes ripub, ma olen ses mõttes täiesti ebatüüpiline naine. Mul on ainult kaks kaelakeed – üks lõngast, mille me ostsime Innoga oma kohtumise suvel Muhu saarelt, aga too on mul käekotis, ning siis üks Ameerika indiaanikülast ostetud türkiissiniste lilledega hõbekett, mis maksis vist 100 dollarit – kui me Innoga 2008. aasta kevadel rendi Chevyga Ameerika idarannalt läänerannale ning jälle tagasi sõitsime. Ja that’s it. Rohkem ehteid mul pole. Aga röövlid seda ju ei teadnud 😀

Ahjaa, siis avaldas Inno veel arvamust, et kuna Zelenski lasi Ukraina vanglatest välja kurjategijad, et need väkke värvata, siis mis takistas neil rindelt jalga laskmast ning Euroopa peale, sealhulgas Portugali, traalima minna? Sest Ukraina passiga Euroopasse lastakse, Vene passiga aga mitte. No ma ei tea. Igatahes ma tahaks VÄGA teada, KES nad olid. Äkki saan 28. juulil politseis teada? Põnevus kruvib 😀 Üks Ukraina jõuk saadi siin Portugalis juba kätte, tegemist oli rindelt jalga lasknud desertööridega, kes sõitsid Portugali ning ähvardasid ühe poe müüjat relvaga.

Ja veel nalja – nimelt hoiatas me üürileandja, et homme hommikul on  meie rõdu peal taas ÜKS MEES. „Ärge siis ehmuge,” ütles ta. „Ta tuleb rõdu parandama.”

No jumal tänatud, et ta ütles 😀 Sest ma ei kujuta ette, mida oleks teinud Inno või mida oleks teinud ma ise, kui ma poleks seda teadnud ja avastanud vara hommikul, kuidas keegi meie rõdu kallal midagi toimetab 😀 Kardan, et see võinuks vaesele remondimehele eluohtlik olla 😀

„Don’t shoot him,” naeris üürileandja. No anname endast parima 😀

Sellega sobibki lõpetada. Homme jälle!

IRJA TÄHISMAA

Viimased uudised