Tel, WhatsApp +37258973482‬
info@lounaeestlane.ee

Isamaa pilt.

Õhtu on olnud täis üllatusi! Kes oleks osanud veel mõni aeg tagasi arvata, et minust võib saada aasta suunamudija?! Head sõbrad, aga nii see just ongi! Täna pälviti mind Kroonika meelelahutusauhindadel „aasta suunamudija” tiitliga, mida ma kannan igati uhkuse ja tänulikkusega, kirjutab sotsiaalmeedias Jüri Ratas (Isamaa).

Vahest võib poliitiku nominatsioon meelelahutusauhindadel pakkuda erinevat kõneainet, nii kiitvat kui ka teravat. Küll aga elame ajastul, kus sotsiaalmeedia on saanud lahutamatuks osaks meie igapäevaelust. Oma tegemiste kajastamises olen alati püüdnud olla ehe, autentne ja siiras. Lihtsustades öeldes – kui on maal pannkooke tehes vanad villasokid jalas, siis on need jalas!

Ma tänan südamest kõiki, kes on minu tegemisi märganud ja sellele kaasa elanud. See on võimas energiaallikas! Aitäh, et olete võtnud mind täpselt sellisena nagu ma olen! Teie toetus ja tagasiside annavad mulle jõudu jätkata samas vaimus ka edaspidi!

Kui mind nomineeriti aasta suunamudija tiitlile, siis ma huvi pärast vaatasin, et kust see sõna „suunamudija” üldse tuli. Sain teada, et suunamudija on 2019. aastal laste sõnavõistlusel auhinna saanud uudissõna, millega mõeldakse digimeedias suure mõjujõu saavutanud arvamusliidrit. Kui nii, siis mäletan, et minu suurimateks suunamudijateks olid tegelaskujud nagu Leopold ja hunt Kriimsilm ning olümpiasangar Tiit Sokk. Arvan, et mul on mõjutusi kõigist kolmest, kes on aastate jooksul mulle inspiratsiooni pakkunud! Minu suurimad mõjutajad kogu elu jooksul on olnud aga minu ema ja isa. Nad on teinud seda otse, ilma televisiooni või sotsiaalmeediata
Ma tänan oma pere ja ametikaaslasi, kes on ikka alati nõu ja jõuga abiks olnud! Samuti tänan Kroonikat, kes on minu tegemisi kajastanud ja silma peal hoidnud!

Märkasin, et mul on Instagramis 35 000 jälgijat. Head jälgijad – tükike minust kuulub igaühele teist!

Viimased uudised