Tel, WhatsApp +37258973482‬
info@lounaeestlane.ee

USA-s levib väga kiiresti koroona uus Mu variant, mida peetakse veel ohtlikumaks kui Delta varianti. Mu on levinud igasse USA osariiki peale Nebraska.

Mu variant on USA-s levinud juba 49 osariiki. Teadlased peavad seda kiiremini levivaks ja ohtlikumaks kui Delta varianti, mis on praegu maailmas enim levinud, vahendab Daily Mail.

Kõige enam uue variandi juhtumeid on Florida ja Kalifornia osariigis – kokku 384. Ainuüksi Los Angeleses on tuvastatud 167 juhtu. Enne seda oli kõige enam Mu juhtusid Alaska osariigis – 146.

Uue variandi juhtumite arvud on siiski veel pisikesed võrreldes üldise nakatumisega. Mu variant tuvastati kõigepealt Lõuna-Ameerikas Kolumbias ja see on levinud nüüd 41 riiki. Arvatakse, et selle variandi vastu ei aita ükski vaktsiin. Mu variandi eest on hoiatanud ka Maailma terviseorganisatsioon WHO.

Viimased uudised