Tel, WhatsApp +37258973482‬
info@lounaeestlane.ee

Kujutis: Instagram

Baliga on see lugu, et ma tegelikult lendasin sinna oma 30. sünnipäeva tähistama ja kuna mu sünnipäev on jaanuaris, siis võtsin selle riski, kuigi teadsin, et seal on tegelikult vihmaperiood, kirjutab Adamson oma blogis.

Lootsin muidugi parimat, aga ütleme nii, et 25st päevast, mis ma seal veetsin, sadas absoluutselt iga päev. Päikest nägin 9 päeva jooksul maksimaalselt tunniks ja isegi kohalikud imestasid, et kuidas siis nii halvasti.

Aga hoolimata sellest, et ma olen rohkem päikeseinimene, siis tuleb leppida sellega, mis on ja hoolimata vihmaperioodist, kui ma praegu tagasi mõtlen, siis ma mäletan kõike muud kui vihma. Bali pakkus mulle nii palju häid elamusi, need templid ja olustik olid niivõrd erilised. Ma olin omadega üsnagi tumedas paigas ja kui Balilt tagasi tulin, siis olin terve.

See oli väga huvitav kogemus — on ju palju räägitud Bali energeetikast ja sellest, kuidas kohalikud on loodusega eriti tugevas kontaktis. See austus looduse, jumalate ja teiste inimeste vastu tekitas mulle ääretult sooja tunde. Sain seal parema kontakti iseendaga ja see aitas mul terveneda. Ei ole müüt, et inimesed lähevad Balile ennast otsima, seal on midagi, mis aitab leida sisemist rahu!

Mulle meeldis kõige rohkem Ubud — need massaaži- ja söögikohad, värsked head, orgaanilised ja puhtad toidud ning eriti mõistlike hindadega. Loomulikult on Bali varasemate aastatega kallimaks läinud, kuid julgen öelda küll, et eestlasele on seal endiselt soodsad hinnad. Ma lähen nüüd oktoobri lõpus sinna kuuks ajaks tagasi ja otsustasingi, et tegelen ainult puhkamisega — olen rentinud villa ja olengi lihtsalt seal, võtan päikest ja naudin loodust ning iseennast.

 

View this post on Instagram

 

Kui päikest pole, on õievann 🌺❤ #vacationmode

A post shared by Helen Adamson (@helenadamson) on

Viimased uudised