Tel, WhatsApp +37258973482‬
info@lounaeestlane.ee

Linnapea Anti Allas (Kalevipoeg) ja abilinnapea Toomas Sarapuu (Buratino)

Ansambli La La Ladies laulja Kethi Uibomägi läks lahku Võru abilinnapeast Toomas Sarapuust.

„Tänan kõiki, kes mu tegemistele ja isiklikule elule kaasa elavad! Aitäh kõikidele, kes on ? sisuga kirju saatnud ja mind sündmustel küsiva pilguga saatnud, et miks ma jälle ilma kaaslaseta olen või mõne sõbraga liiga pikalt jutustama jäänud? Juba mõned nädalad käin mina oma teed üksinda edasi. Mõtlesin, et sellise postituse tegemine ei ole vajalik, aga tuleb välja, et siiski on. Saadan armastust,” kirjutab Uibomägi sotsiaalmeedias.

Kethi ja Toomas said kokku 2016. aasta lõpupoole. „Üks meie sõber ütles, et me sobiksime kokku. Noormees helistas mulle, et on Tallinnas ja me võiksime kokku saada. Kohtusimegi ja tundsin kohe, et ta on minu inimene,“ on Kethi mehe kohta öelnud.

 

View this post on Instagram

 

Tänan kõiki, kes mu tegemistele ja isiklikule elule kaasa elavad! Aitäh kõikidele, kes on ? sisuga kirju saatnud ja mind sündmustel küsiva pilguga saatnud, et miks ma jälle ilma kaaslaseta olen või mõne sõbraga liiga pikalt jutustama jäänud? Juba mõned nädalad käin mina oma teed üksinda edasi☺️ Mõtlesin, et sellise postituse tegemine ei ole vajalik, aga tuleb välja, et siiski on. Saadan armastust😍

A post shared by kethi uibomägi (@kethiuibomagi) on

Viimased uudised