Sporditarbed, spordivarustus e-spordipood:sportlik.ee

 

Tel, WhatsApp +37258973482‬
info@lounaeestlane.ee

Foto: Lauri Laan

19. märtsist kuni 1. aprillini kestnud toidufestival Otepää Maitsed Valgamaal oli toidusõprade jaoks meeldejääv – Eestist ja talvepealinnast Otepääst inspireeritud kolmekäigulist menüüd käis maitsmas üle 1000 külastaja.

Maitsetefestivalist võtsid osa Otepää piirkonna toidukohad Ugandi Resto, Ugandi Väike Kohvik, Pühajärve Spa&Puhkekeskus, Sangaste Rukki Maja ja GMP Pühajärve Restoran.

Toidufestivali projektijuhi Mailis Siilbek ütles, et sellel aastal oli külastusi rohkem Lõuna-Eestist ja Otepäält aga ka Tallinnast.

„Tänan kõiki osavõtjaid ja külastajaid,“ ütles Mailis Siilbek. „Ettevõtjate huvi ürituse jätkumise vastu on suur ning loodame, et ka järgmisel aastal võime oma külalisi tervitada Otepää maitsetega.“

Tagasisidelehtede põhjal tehtud kokkuvõtted:

Enim külastusi: GMP Pühajärve restoranis- 500 inimest (II kohal: Ugandi Resto 263)

Parim eelroog: Väike Ugandi Kohvik (II koht: GMP)

Parim pearoog: Väike Ugandi Kohvik (II koht: GMP)

Parim dessert: Ugandi Resto (II koht: Sangaste Rukki Maja)

Parim teenindus: Väike Ugandi Kohvik (II.koht: Sangaste Rukki Maja)

Otepää Maitsed Valgamaal korraldajaks on Otepää vald koostöös piirkonna ettevõtjatega ning Otepää Turisminfokeskusega. Projekti toetab Otepää vald ja EAFRD, MAK 2014-2020 Leader meede ja Valgamaa Partnerluskogu.

Viimased uudised