Sporditarbed, spordivarustus e-spordipood:sportlik.ee

 

Tel, WhatsApp +37258973482‬
info@lounaeestlane.ee

Sealiharull. Foto: AI /Dall-E

1.-17. novembril toimub juba viiendat korda toidugurmaanide lemmiküritus: Lõuna-Eesti maitsed „Metsast Taldrikule”. Otepää vallast osalevad neli toidukohta: Ugandi Resto, Munaka Resto, GMP Pühajärve restoran ning Pühajärve Spa & Puhkekeskuse pubi.

„Metsast taldrikule” kampaaniast võtab tänavu rekordarvuna osa üle 60 Lõuna-Eesti kohviku ja restorani. Kampaania erimenüüd seovad omavahel eestimaised sügisannid ja kohaliku toidukultuuri.

Erimenüüde hulgast leiab laia valiku sügissaadusi nagu seened, metsmarjad ja ulukiliha. Eksootilisemate valikutena saab mekkida tammetõrusid, kuusevõrseid ja kopraliha. Otepää toidukohtade menüüdest leiab seeni, talle- ja põdraliha, kopra- ning küülikuliha.

Uudsetele maitseelamustele ootavad toidukohad Tartu linnas ja Tartumaal, Jõgevamaal, Põlvamaal, Valgamaal, Viljandimaal ja Võrumaal.

„Metsast taldrikule” erimenüüde hind jääb vahemikku 27–32 eurot ning sisaldab kahte käiku koos peakoka tervitusega. Kõik osalejad ja menüüd leiab kodulehelt go.visitsouthestonia.com/kulastajale/metsast-taldrikule/

Lõuna-Eesti maitsete nädalat korraldavad: Lõuna-Eesti Turismiklaster, Tartu linna ettevõtluse arengu osakond, Jõgevamaa Koostöökoda ja Viljandimaa Arenduskeskus.

Viimased uudised