Tel, WhatsApp +37258973482‬
info@lounaeestlane.ee

Varstu kooli endine direktor Ale Sprenk koolimaja saalis. Foto: Facebook

Töövaidluskomisjon tunnistas Varstu kooli direktori Ale Sprenki vallandamise Rõuge vallavalitsuse poolt õigustühiseks.

„19. juunil saime erinevatest väljaannetest lugeda Rõuge vallavalitsuse pressiteadet minu erakorralisest vallandamisest Varstu kooli direktori ametikohalt,” edastab Sprenk sotsiaalmeedias, „Samal päeval toimus ka vallavolikogu istung, kus volikogu liige Raul Ermel kiitis vallavanema head tööd- põhikooli lõpupeo ajal vallandamine on ju üllas tegu. Eile sain töövaidluskomisjoni otsuse minu vallandamise õigustühisuse kohta kõigis esitatud punktides.
Korvamatu kahju on tekitatud.

Täna ma mõtlen- mis on küll vallavanema hingel, et ta püüab volikogule ennast tõestada läbi hävitustöö? Ilmselt midagi väga õõvastavat. Mis on tema järgmine samm minu hävituskampaanias? Mis on minu järgmine samm?

Kommentaarid

Viimased uudised